De Jagervaart

Jagervaart

 

Na vele jaren gaat het eindelijk weer gebeuren.

De Hoofdvaart van de Haarlemmermeer wordt weer bevaren. Onder de naam de Jagervaart is men in juli 2011 gestart met het aanbieden van compleet verzorgde boottrips door de Hoofdvaart die loopt van Buitenkaag tot aan Lijnden.

De Jagervaart boot biedt plaats aan maximaal 30 of 50 personen en beschikt over een eigen schipper die tijdig roept dat u even moet bukken voor de soms lage bruggen in het traject. Tijdens de tocht is er veel te zien en hoeft het u aan niets te ontbreken. U wordt voorzien van een hapje en een drankje.Ook een geluidsinstallatie is aan boord aanwezig.

Opstappen of uitstappen kan bij Hotel de Beurs, Bar Steakhouse d’ Oude Molen of Best Western Hotel De Rustende Jager. Door deze unieke samenwerking met de Jagervaart is een leuke combinatie te maken van varen en feesten. Het is desgewenst mogelijk bij de Calatravabrug (Citer) aan te meren voor een heerlijke picknick of BBQ. Ook is deze prachtige locatie geschikt voor een originele product- of bedrijfspresentatie.

De Jagervaart leent zich ook uitstekend als huwelijksboot. Trouwen in het Polderhuis in Hoofddorp en vervoer in het huwelijksbootje naar één van de eerder genoemde feestlocaties maakt uw trouwdag nog mooier!

Route naar wens

De route kan geheel naar wens ingevuld worden. De Hoofdvaart loopt van Buitenkaag tot Lijnden en heeft een totale lengte van bijna 25 kilometer en loopt door onder andere Nieuw Vennep en Hoofddorp. U kiest één van de opstapplaatsen en geeft twee weken van te voren uw wensen op.

Wenst u meer informatie te ontvangen over de Jagervaart, neem dan gerust contact met ons op! Jagervaart is een onderdeel van Best Western Hotel De Rustende Jager te Nieuw-Vennep. U kunt contact opnemen met 0252-629333.